THQ : "Metro 2033'ten Çok Şey Öğrendik"

Metro 2033, sunumuyla romanını aratmayacak bir atmosfere ve sürükleyiciliğe sahipti.
17.01.2011 19:18 Talha Aynacı

 
     Başarılı bir edebi eserin gölgesinde hayli başarılı bir iş çıkaran Metro 2033, reklam ve tanıtım eksikliğinden olsa gerek, satış rakamları ve gördüğü ilgiyle pekte göz dolduran bir iş çıkaramadı.
 
     THQ'dan Danny Bilson, Joystiq ile yaptığı röportajda oyuna gereken desteği her alanda veremediklerini kabul ediyor. Bilson, Metro 2033'ün yapım aşamasında ve ardından market sahasında olması gerektiği gibi bir destek vermediklerini açıkca dile getirirken; bu hatalara Metro 2034'de yer vermeyeceklerini açıklayarak röportajına şu sözlerle devam ediyor:
 
"Devam oyununun daha iyi ve daha alışıldık bir shooter mekanizması olacağını söyleyebilirim. Ayrıca tanıtım ve reklam safhalarında birinci sınıf sunumla E3'te yer alacak."
 
     Rus yazar Dmitri Glukhovsky tarafından kaleme alınan Metro 2033, Rus edebiyatı bilimkurgu dalının önemli eserlerinden birisi olmuştu. THQ bu başarılı eseri devam oyununda hak ettiği gibi desteklerse, karşımıza adından söz ettirecek daha başarılı bir yapım çıkabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 18 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 55 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler