Take-Two: "Bioshock Serisi Firmamızın Tartışmasız Kalıcı Serilerinden"

24.11.2015 10:08 Ömür Gencer


     Take Two'nun sahip olduğu Bioshock serisini oyun dünyasının en ses getiren serileri arasında gösterebiliriz. Oyunun dağıtımcı ekibi Bioshock serisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
      Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda Bioshock serisi hakkında şunları söyledi: "Seri 2K'in ellerinde. Zamanı geldiğinde 2K çıkacak her oyununu duyaracaktır ancak Bioshock serisi firmamızın tartışmasız kalıcı serilerinden. Bu seriye aynı zamanda inanıyoruz da."
 
       Bildiğiniz gibi Bioshock serisinin geliştiricisi Irrational Games geçtiğimiz sene kapatılmış ve seri 2K Games California'ya devredilmişti. Irrational'ın patronu Ken Levine ise Take-Two'da kalıp yeni bir oyun üzerinde çalışmakta. Geçtiğimiz haftalarda Ken Levine'in üzreinde çalıştığı proje için oldukça yenilikçi sıfatı kullanılmıştı. Bakalım yeni Bioshock oyununu ilk olarak ne zaman göreceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler