Take-Two CEO'su: Abonelik Hizmetlerinde Oyunların İlk Gün Yayınlanması Sakıncalı

02.06.2022 19:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, GamesIndustry ile yaptığı bir röportajda, AAA oyunlarının ilk gün abonelik hizmetlerinde yer almasının sakıncalı olduğunu açıkladı.
 
Zelnick, konu hakkında şunları söyledi: "Çeşitli abonelik hizmetlerini destekledik ve bunu yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ancak bazı sakıncalı durumlar var. Bu da büyük çaplı oyunların ilk gün abonelik hizmetlerinde yer alması. 
 
Oyunları ilk gün hizmete dahil etmek, iyi bir uygulama değil. Biz bu hamleyi desteklemiyoruz. Bence Sony'de bizimle aynı fikirde. Onlara bu durumu açıklamıştım. Tüketicinin istediği ile yayıncının yapabileceği şeyler arasında her zaman bir kesişme noktası olması gerek. Ekonomik olarak mantıklı olmayan durumun işimizi alt üst etmesini göze alamayız. 
 
Öte yandan eski ve uzun süredir piyasada olan oyunlar bu hizmete dahil olabilir. Bu süreçte bu oyunların fiyatları düşürüldüyse, bunları abonelik hizmetinde sunmak ekonomik açıdan mantıklı olabilir.” 
 
Zelnick ek olarak, şu anki tutumlarının her zaman aynı kalmayacağını ve gelecekte, abonelik sistemlerinin değişmesine bağlı olarak tutumlarının da farklılık göstereceğini söyledi. 
 
Zelnick son olarak şunları belirtti: "Bu şirket ben de dahil olmak üzere tek bir kişinin fikirlerine göre çalışmıyor. Mantıklı bir sistem olarak ortaya çıkan veya değişen abonelik hizmetlerini destekleyeceğiz. Oyuncuların olmak istediği yer orasıysa, biz de orada olacağız." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Take-Two Platformlar: PC Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Take 2 Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler