Take-Two, Weta Workshop ile Yeni Bir Orta Dünya Oyunu Geliştirdiğini Duyurdu

15.08.2022 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Private Division (Take-Two Interactive'e bağlı), The Lord of the Rings film üçlemesindeki çalışmalarıyla tanınan Weta Workshop ile Orta Dünya'da (J. R. R. Tolkien'in kurgusal evreni) geçen yeni oyun için bir anlaşma imzaladı. Böylece yeni bir projeye resmi olarak adım atılmış oldu.
 
Bölüm başkanı Michael Worosz bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Böyle olağanüstü ve ünlü bir evrende bir oyun yayınlamak için Weta Workshop ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Yüzüklerin Efendisi IP'si pek çok dikkate değer hikayeye ev sahipliği yapıyor. Bence Weta Workshop harici hiçbir ekip Orta Dünya'da yeni bir oyun geliştirmek için yeterli donanıma sahip değil." 
 
Weta Workshop'un oyun bölümü başkanı Amie Wolken ise şunları söyedi: "Orta Dünya'da yeni bir oyun oluşturmak gerçekten bir ayrıcalık. Özellikle de bu hayranların daha önce oynadığından çok farklı bir oyun ise. Kendimiz de bir hayran olarak, oyuncuların Orta Dünya'yı daha önce hiç olmadığı şekilde keşfetmelerini istiyoruz." 
 
Yeni oyun hala erken geliştirme aşamasında ve Private Division'ın ana şirketi Take-Two Interactive, oyunun 2024 mali yılında piyasaya sürüleceğini bildiriyor. Bir çıkış tarihi ve platformlar açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Take-Two Platformlar: PC Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Take 2 Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler