Take-Two'nun Zynga'yı Satın Alım Süreci Tamamlandı

24.05.2022 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two Interactive, bu yılın Ocak ayında Zynga'yı 12,7 milyar dolar değerinde bir anlaşmayla satın alacağını duyurdu. Bu, Microsoft'un Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolara satın alma planını açıklamasından önceki oyun tarihinin en büyük anlaşmaydı.
 
Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick bu süreç hakkında şunları söyledi: "İnteraktif eğlence alanında en hızlı büyüyen sektör olan mobil sektörü için önemli bir adım attık. Bize önemli gelir fırsatları sağlayacak olan Zynga ile resmi olarak birleştik. Bu durumdan heyecan duyuyoruz. 
 
Olağanüstü yeteneğimizi, heyecan verici serilerimizi ve yüksek teknolojilerimizi bir araya getirerek, yenilikçi ve üstün kaliteli yapımları sizlere sunacağız. Ekibimizin her birinin güçlü bir geçmişi var." 
 
Zynga CEO'su Frank Gibeau ise şu ifadeleri kullandı: "Zynga olarak yeni nesil mobil platform deneyimimiz ve oynaması ücretsiz oyunlar üzerindeki uzmanlığımız ile Take-Two ailesine katılmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sayede daha geniş pazarlara ulaşacak ve Zynga olarak büyümeye, kaliteli yapımlar sunmaya devam edeceğiz." 
 
Take-Two Interactive'in merkezi New York City'de bulunuyor. Rockstar Games, 2K, Private Division, Ghost Story Games ve T2 Mobile Games'de dahil olmak üzere birden fazla stüdyo ve yan kuruluşa sahip olarak karşımıza çıkıyor. Take-Two içerisindeki en popüler oyun serileri arasında Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, NBA 2K, BioShock, Borderlands ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Zynga stüdyosu ise 2017 itibarıyla aylık otuz milyon aktif kullanıcıya sahip bir oyun geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor. En popüler oyunları arasında Zynga Poker, FarmVille, Words with Friends gibi oyunlar yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Take-Two Platformlar: PC Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Take 2 Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler