TaleWorlds Uzaktan Çalışma Kararı Aldı, Mount & Blade II: Bannerlord Ertelenmeyecek

13.03.2020 11:36 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini TaleWorlds'ün yaptığı, uzun yıllardır beklenen oyun Mount & Blade II: Bannerlord, bildiğiniz gibi bu ayın sonunda erken erişime açılacak.
 
Son günlerde artan Korona virüs tehditi yüzünden çoğu yapımın yayın tarihi erteleniyor. TaleWorlds de durum ile ilgili resmi sitelerinden bir duyuruda bulundu. Duyuru şöyle:
 
"Şirketteki öncelikli kaygımız, çalışanlarımızın, ailelerimizin ve hepimizin bir parçası olduğu toplumun sağlığı ve huzurudur. Bu nedenle Korona virüs salgını kontrol altına alınana kadar ofislerimizi kapatma ve belirli bir süreliğine uzaktan çalışma kararı aldık. 
 
Bu kararımızın Mount and Blade II: Bannerlord'un piyasaya sürülmesi konusunda bazı endişeler yaratabileceğini biliyoruz. Ancak, oyunu belirtilen tarihte yani 31 Mart 2020'de yayınlayabileceğimiz konusunda eminiz.  
 
Bu zor zamanlardaki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Güvende kalmak için Dünya Sağlık Örgütü'nün açıkladığı tüm gerekli önlemleri almanızı hatırlatıyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler