Tales From the Borderlands'den İlk Detaylar Geldi

09.03.2014 13:40 Alper Çiftçi


     The Walking Dead ve The Wolf Among Us ile bizlere farklı tatlar yaşatan Telltale Games ile Gearbox Software'in ortaklaşa geliştirdiği Tales From the Borderlands hakkında ilk detaylar açıklandı. Aralarında Borderlans 2'nin yazarı Anthony Burch, Telltale'ın başkanı Kevin Bruner ve tasarımcı Harrison Pink'in katıldığı SXSW etkinliğinde pek çok açıklama yapıldı.
 
     Oyun, ilk olarak 2013 VGX tanıtım videosunda gördüğümüz Fiona ve Rhys karakterlerine odaklanacak. Oyunda ayrıca normal Borderlands oyunlarında yaşanan olayları bu iki yeni karakterin bakış açısından tekrar yaşayacağız. The Walking Dead'in aksine Borderlands oyunlarında silah kullanımının önemli bir yer edindiğini söyleyen yapımcılar, Telltale stilinde ateş etme mekaniklerinin oyunda yer alacağını söyledi.
 
     Oyunun geri kalan özellikleri Telltale'ın normal macera oyunlarına benzeyecek. Telltale şuan Tales From the Borderlands, The Wolf Among Us, The Walking Dead ve Game of Thrones serileri üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales From the Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Gearbox Software Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler