Tales of the Abyss'in PS2 ve 3DS Karşılaştırması

03.10.2010 12:53 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin büyük bir hayran kitlesi bulunan rpg serisi Tales of'un 2005 yılında Playstation 2 için çıkan oyunu Tales of Abyss, 3DS ekranlarında da görünecek. Özellikle Japonya'da çok büyük ilgi göreceğimiz oyunun 3DS'te ne gibi farklılıklar içereceğine yönelik bir açıklama henüz yapılmadı, ama oyuna ait bazı görüntüler yayınlandı.
 
     Henüz videosunu göremediğimiz oyunun 3DS'teki grafikleri gerçekten de oldukça hoştu ve Ridge Racer'ın aksine Namco Bandai bu konuda iyi iş çıkarmıştı. Tales of Abyss'in 3DS sürümü renkleri ve netliği ile dikkat çekiyor.
 
    3DS'in ekranını küçük olması da bu netlikte büyük pay sahibi, fakat bazı üzerinde hiç uğraşılmamış 3DS oyunlarından sonra Tales of Abyss'in harika göründüğünü söylemeliyim. JRPG severler bu oyunu listelerine ekleyebilirler. PS2 versiyonunun üstüne bazı yeniliklerin geleceğini düşündüğümüz oyun 2011 yılında piyasaya çıkacak.
 
Nintendo 3DS
 
Playstation 2
 
Nintendo 3DS
 
 Playstation 2
 
 Nintendo 3DS
 
Playstation 2
 
Nintendo 3DS
 
Playstation 2
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Abyss Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler