Tekken 3D'de Sekiz Yeni Arena Olacak

Tekken 3D Prime Edition yepyeni içeriklerle serinin hayranlarının ilgisini çekecektir
28.10.2011 11:01 Alkan Adakaner

 
       Namco Bandai şu sıralar Tekken Tag Tournament 2 ve Tekken 3D Prime Edition ile dövüş oyunu severleri heyecanlandırıyor. Bu oyunlardan Tag Tournament 2 PS3 ve Xbox 360'a gelecekken Tekken 3D Prime Edition ise Nintendo 3DS'e çıkacak.
 
     3DS'teki oyunla ilgili daha fazla bilgi veren Namco Bandai bu oyunda tıpkı Tekken Tag Tournament 2'deki gibi Genç Heihachi'nin bulunacağını açıkladı. Bunun yanı sıra oyunda 8 yeni dövüş arenası da bulunacakmış. Yani 3DS'teki sürüm sıradan bir uyarlama olmayacak.
 
      Tekken 6'dan da bazı dövüş arenaları barındıracak olan Tekken 3D Prime Edition 2012 yılının başında Japonya'da raflardaki yerini alacak. Oyunun Avrupa ve Amerika çıkışı ile ise ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler