Tekken 6 Satışları Amerika'da Oldukça İyi

05.08.2010 23:06 Alkan Adakaner


 
     Namco Bandai'nin ve dövüş oyunları dünyasının en ünlü oyunlarından Tekken son oyunuyla yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Namco Bandai'nin finansal yıllık raporlarındaki bilgilere göre oyun Amerika'da hala iyi satıyor.
 
     Namco'nun raporlarında Tekken 6'nın firmanın en çok satan oyunu olduğu ortaya çıktı. Oyun Amerika'da toplam 1,070.000 adet satmış.
 
     Firmanın en çok satan diğer oyunları ise şöyle:  Taiko no Tatsujin Dororon! The Great Yokai Battle (170.000), Ben 10 Alien Force 2 (110,000), Super Robot Taisen OG Saga: Masou Kishin The Lord of Elemental (110.000)
 
     Tekken serisinin yönetmeni Katsuhiro Harada daha önceki bir açıklamasında Tekken 7'nin geliştirme aşamasında olduğu söylemişti.
 
    Diğer yandan Capcom'la işbirliği yapan Namco Bandai'nin Tekken X Street Fighter oyunu hazırladığını da biliyoruz. Tekken her ne kadar eski gücünden yoksun olsa da Namco Bandai'nin hala en önemli oyunu olduğu ortada.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler