Tekken'in 3D Animasyon Filmi Duyuruldu

Tekken oyunlarının açılış sinematikleri bile çok etkileyiciydi
11.05.2011 10:46 Alkan Adakaner


      Tekken serisinin hayranları Tag Tournament 2'yi beklerken Namco Bandai bir sürprizle "Tekken Blood Vengeance"ı duyurdu. Tabi bu bir oyun değil, animasyon filmi.
 
      Resident Evil: Degeneration'ın yapımcısı Digital Frontier tarafından hazırlanan, Cowboy Bebop, Ghost in the Shell gibi ünlü animelerden tanıdığımız Dai Satou tarafından senaryosu ele alınacak filmin 3D olması da ayrı bir güzelliği.

      Aşağıda filmin ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Animasyonlar oldukça kaliteli görünüyor. Tekken serisinin konusuna bu film sayesinde daha yakından bakabiliriz.
 

[DHVIDEO=2478]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Tag Tournament 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler