Tekken'in Yönetmeni Cumartesi Yeni Duyuru Yapacak

17.09.2010 10:28 Alkan Adakaner


 
     Kendi türünün en beğenilen dövüş oyunlarından Tekken son dönemlerde eski havasından oldukça uzak. Yine de yeni bir Tekken denilince türü seven hemen hemen herkeste bir beklenti oluşuyor.
 
     Son olarak Street Fighter X Tekken ve Tekken X Street Fighter gibi oyunlarda adını duyduğumuz Tekken serisinin yönetmeni Katsuhiro Harada, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni birşeyin duyurusunu yapacağını söyledi.

     Bu duyuru muhtemelen yeni bir oyunla ilgili. Hemen aklımıza Dead or Alive'ın 3DS'e çıkmasından sonra Tekken de mi 3DS'e gelecek veya Tekken X Street Fighter'ın ilk videosu mu yayınlanacak gibi sorular geliyor. 

kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler