Tenet'in Zarar Etmemesi İçin 800 Milyon Dolar Hasılat Elde Etmesi Gerekiyor

16.07.2020 18:57 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet'in zarar etmemesi için 800 milyon dolar hasılat elde etmesi gerekiyor.
 
IndieWire'ın raporuna göre Tenet'in zarar etmemesi için 800 milyon dolar hasılat elde etmesi gerekiyor. Filmin bütçesi yaklaşık 200 milyon dolar. Normal şartlarda bir filmin zarar etmemesi için bütçesinin iki katı kadar bir hasılat elde etmesi aslında yetiyor, ancak durum Tenet için biraz farklılaşmış gördüğünüz gibi. Bunun durumun sebeplerinden biri olarak filmin iki kez ertelenmiş olması gösterilebilir. 
 
Ayrıca yine rapora göre, sırf bu hasılata ulaşabilmek için filmin tekrar ertelenmesi konuşuluyor. 12 Ağustos'ta vizyona girdiği durumda normal olarak çoğu insan sinemalara gitmekten çekinecek. Bu da filmin hasılatı bir hayli düşürecek. 
 
İlerleyen günlerde filme ne olacağını göreceğiz. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler