Terraria: Otherworld İptal Edildi

13.04.2018 20:46 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Re-Logic, üç yıl önce duyurulan ve Terraria'yı temel alan açık dünya / sandbox rol yapma oyunu Terraria: Otherworld'ün iptal edildiğini duyurdu.

   İptal sebebi kısaca oyunun Re-Logic'in vizyonuna yaklaşamaması ve planlanan programın gerisinde kalması.
 
   Re-Logic:
 
   "Oyunu uzun bir süre önce duyurduğumuzda ve sonraki mesajlarımızda sürekli tekrarladığımız üzere Re-Logic’in odak noktası her zaman hayran kitlesine eksiksiz ve kaliteli oyun deneyimi sunabilmektir.
 
   Oyunun şu anki mevcut durumu bu vizyondan uzak ve üç yıl önce Otherworld'ü paylaştığımızda yapılan planlamanın gerisinde. Bu süre zarfında kesinlikle ilerleme kaydedildi ancak ne yazık ki son derece kapsamlı bir durum değerlendirmesinin ardından bitiş çizgisinden hayal ettiğimizden biraz uzak olduğumuzu düşünüyoruz. Oyunun tamamlanması için ayrılması gereken zaman ve iş gücü Re-Logic'in diğer projelerinin sürdürülmesini engelleyecek. 
 
   Sonuç olarak, Terraria: Otherworld'ün geliştirme sürecini sonlandırma kararı verdik."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Terraria: Otherworld Platformlar: PC Geliştirici: Re-Logic Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler