The Batman Filminden İlk Fragman Paylaşıldı

22.08.2020 22:57 Özgür Eroğlu

 
 
Yeni Batman filminin yani The Batman filminin Bruce Wayne'inden ilk fragman paylaşıldı.

Ayrıca filmin ilk detayları da belli oldu. Yönetmen Matt Reeves'in açıklamasına göre çizgi romanlardaki Batmen'e oldukça benzeyecek. Film Batman'in dedektiflik becerilerine odaklanacak, hatta bir cinayet araştırma filmi olacak. Batman'in "origin" hikayesi anlatılmayacak ve birçok kötü karakter filmde bulunacak.
 
Ayrıca bu filmin geçeceği evrenin DC sinema evreninden farklı olacağı açıklandı. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler