The Batman Filminin Kadrosuna Yeni Bir İsim Katıldı ve Filmden Yeni Bir Detay Paylaşıldı

24.08.2020 13:52 Özgür Eroğlu

 
Robert Pattinson'ın başrolünde olduğu The Batman filminden geçtiğimiz günlerde ilk fragman yayınlandı ve genel olarak oldukça sevilen bir fragmandı.
 
Filmin tüm oyuncuları açıklandı sanıyorduk ki ancak geçtiğimiz gün filmin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Dunkirk, '71 ve The Killing of a Sacred Deer gibi filmlerde oyunculuk yapmış olan başarılı oyuncu Barry Keoghan, The Batman'in kadrosuna katıldı. Filmde James Gordon'ın yardımcı Stanley Merkel rolünü canlandıracak.
 
Ayrıca Matt Reeves, filmin hangi çizgi romandan esinlendiğini açıkladı. Çoğu kişi Year One olarak düşünmüştü, ancak Matt Reeves'in esinlendiği çizgi romanın Batman: Ego and Other Tails olduğunu açıkladı. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler