The Callisto Protocol için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

23.08.2022 21:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı KRAFTON ve geliştirici Striking Distance Studios, Gamescom 2022 etkinliği sırasında The Callisto Protocol için üç dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
The Callisto Protocol, Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın liderliğinde geliştirilen bir hikaye anlatımı odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu. 2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçecek oyunda oyuncular maksimum güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve hapishanenin korkunç sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak.  
 
The Callisto Protocol , 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler