The Crew 2 Önümüzdeki Yıl Çıkacak, Oynanış Videosu Yayınlandı

12.06.2017 23:34 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Aralık 2014'te çıkış yapan The Crew'un devam oyunu The Crew 2'yi E3 2017 basın konferansı esnasında tanıttı. 
 

Devrim yaratan The Crew 2'nin bu en yeni sürümünde, bugüne dek yaratılmış en muhteşem açık dünyalardan birinde Amerikan motorcu ruhunun heyecanını ta içinde hissedeceksin. Motornation'a hoşgeldin! Amerikanın dört yanında motor sporlarını deneyimlemek için yaratılmış bu devasa, çeşitli, aksiyon yüklü muhteşem oyun alanı seni bekliyor! Bir kıyıdan diğerine, sokak yarışçıları, profesyoneller, off road kaşifleri, ve serbest sürüşçüler her türlü disiplende kozlarını paylaşmak üzere bir araya geliyor. Yüksek oktanlı yarışlarda onlara meydan oku, namını yürüt, dünyayla paylaş!

The Crew® 2 yeteneklerini gösterme ve çok yönlü ustalığını geliştirerek motor sporları şampiyonu olma imkanı sunuyor.
 
ÖZELLİKLERİ 
 
MOTORNATION'A HOŞ GELDİN – KARADA, HAVADA VE DENİZDE ZORLU GÖREVLER SENİ BEKLİYOR
 
Efsanevi mekanlarda sınırları zorla, yeni deneyimler edin. Karla kaplı Rocky Dağlarının üzerinde, bulut ve sisler arasında uç, New York'un arka sokaklarında lastiklerini yak, asfaltları ağlat, Misisipi nehri boyunca yolculuklara çık, Büyük Kanyon'un her metresini keşfet! Rüyalarını süsleyen hiper araçlarını ve efsanevi Amerikan motorlarını kullan, en çevik akrobasi uçaklarının ve su motorlarının dümenine geç. Bu bütünüyle yeniden tasarlanmış Amerika'da eğlenceli ve zorlu deneyimlerin sonu yok!
 
ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORSUN, OL

Ülkenin dört yanındaki farklı motor sporları gruplarına katıl, sokak yarışçıları, profesyoneller, off roadcular ve serbest stilciler seni bekliyor. Her biri seni yeni yolculuklara çıkaracak, kendi motor sporları disiplini ve kültürleri ile tanıştıracaklar. Yarışlara katıl, meydan okumalara yanıt ver, kendi kişisel tarzını oluştur ve geliştir, rüyalarının araçlarını topla, kişiselleştir ve sergile, ve nihayet Amerikan motor sporları dünyasına damganı vur. 
 
BAĞLANTILI BİR DÜNYADA PAYLAŞ VE PARLA

The Crew® 2 dünyasında kişisel başarılarını ve unutulmaz anlarını arkadaşlarınla ve diğer oyuncularla paylaş, rekorlar kır, adını en başa yazdır! Ulaştığın her başarı, diğer oyunculara bir meydan okuma olarak kaydedilecek, diğerlerinin başarıları da senin için tabii. En iyi anlarını kaydetmek ve paylaşmak sadece bir tık uzakta.

 
 The Crew 2 2018 yılının erken dönemlerinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Betaya buradan kayıt olabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ivory Tower Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler