The Evil Within'den Kafa Kopmalı Bir Hata

20.10.2014 18:20 Ersin Kılıç


     Oyunlarda son kayıt noktasına geri dönmemizi sağlayan, daha doğrusu öldüğümüz birçok sahne ile karşılaşıyoruz. Kimi zaman alnımıza yediğimiz bir kurşun, kimi zaman uçsuz bucaksız bir uçurumdan aşağı düşmemiz, kimi zaman ise kafamızın kopmasını bu ölümlere örnek gösterebiliriz. Peki kafamız kopmasına rağmen yolumuza devam edebilseydik?
 
     İşte Gamebill Studio adlı youtube kanalının kaydettiği videoda böyle bir sahne ile karşılaşıyruz. Oyunun ilerleyen aşamalarında zorlu bir tuzakla karşılaşan The Evil Within'deki ana karakterimiz Sebastien Castellanos'un kafası çok kısa bir süre sonra dev bir bıçak sayesinde gövdesini terkediyor :)
 
     İşin ilginç tarafı ise kafası kopan oyuncunun oyuna devam etmesi.
 
Not: Yapılan açıklamaya göre oyunda yer alan God modu açılarak bu video çekilmiş. Yani hatadan kaynaklanan bir durum değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler