The Falcon and The Winter Soldier'ın Çekimleri Haftaya Başlayacak

03.09.2020 11:58 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel için yarattığı evren bildiğiniz gibi dizilerle birlikte biraz daha genişleyecek. Bu dizilerden de ilki The Falcon and The Winter Soldier olacak. Normalde Ağustos ayında yayınlanması gereken yapım ne yazık ki salgın sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti.
 
Murphy's Multiverse'ün haberine göre The Falcon and The Winter Soldier'ın çekimleri önümüzdeki hafta Prag'da kaldığı yerden devam edecek. çekimler bittikten sonra da Kasım ayına kadar çekim sonrası işlerin yapılacağı düşünülüyor. Yani Aralık gibi diziyi görebileceğimizi sanırım söyleyebiliriz. 
 
The Falcon and The Winter Soldier'ın yaklaşık 4 aylık ertelenmesinden sonra diğer yapımların da ertelenebileceğini söyleyebiliriz. çünkü bundan önce her seferinde böyle oldu. Filmler ertelenmese de diziler ertelenebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler