The House of the Dead: Overkill PS3'e Duyuruldu

Oyunun görselleri Wii'ye göre gelişim gösterse de yine de PS3 standartlarının gerisinde
28.05.2011 11:55 Alkan Adakaner


    Geçen yıl Nintendo Wii için piyasaya çıkan The House of the Dead: Overkill geliştirilmiş bir sürümü ile Playstation 3 ekranlarına geliyor. 
 
     28 Ekim'de Avrupa'da raflardaki yerini alacak oyunda 2 yeni bölümün yanı sıra 3D desteği, HD grafikler, yeni oyun modları, PlayStation trophy'leri bulunacak. Tabi Playstation Move desteği sayesinde oyunda Wii'dekine benzer deneyim de yaşayabileceğiz.
 
    Grafiksel olarak da Wii sürümüne göre gelişmiş oyun onrail severler için harika bir seçim olacaktır. The House of the Dead: Overkill – Extended Cut ile ilgili videoları E3 fuarında görebiliriz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The House of the Dead: Overkill – Extended Cut Platformlar: PS3 Geliştirici: Headstrong Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 29 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 41 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler