The Invincible için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

26.11.2021 15:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Eski The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve Dying Light geliştiricileri tarafından oluşturulan Starward Industries stüdyosu, The Invincible için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu yeni fragman bize oyun için ilk bakış sunuyor.
 
The Invincible, Stainslaw Lem'in aynı adlı romanından esinlenen ve retro fütüristik bir temaya sahip birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu.

Oyuncular Regis III adlı yabancı bir gezegende uyanan uzay bilim adamının rolünü üstlenerek kayıp mürettebatı bulmak için gizemli bir göreve çıkacak. Regis III'ü keşfederken gezegenin korkunç sırlar içerdiğini görecek, daha da derinlere indiğinizde burada yalnız olmadığınızı fark edecek ve bu gezegeni hiç keşfetmemiş olmayı dileyeceksiniz. Fakat artık geri dönmek için çok geçtir. 
 
The Invincible, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 2022'de piyasaya sürülecek. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Invincible Platformlar: PC Geliştirici: Starward Industries Dağıtıcısı: Starward Industries Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler