The Last Guardian, 'Yeni Şartlar Altında' Geliştirilmeye Devam Ediyor

10.12.2014 14:48 Samet Konuksal


    2007 senesinden beri geliştirilme sürecinde olan The Last Guardian'ı Sony, PlayStation 3 için duyurmuştu. Duyurusundan yıllar sonra oyundan hâla bir haber alınamazken yapımcı Fumito Ueda yeni bir röportaj verdi.
 
    Birçok yapımcıyla röportaj yapan Dengeki, Fumito Ueda'ya da "PlayStation platformlarında yaşadığınız en zorlu deneyim neydi?" sorusunu yöneltti. Ueda'nın cevabı ise tahmin edebileceğiniz üzere The Last Guardian oldu. Röportaj sırasında Ueda'nın söyledikleriyse dikkat çekiciydi. Ueda, "The Last Guardian'ın yapım süreci tamamen yeni şartlar altında ilerlemeye devam ediyor. Eğer süreç olumlu ilerlerse size yakın zaman içinde gösterebileceğimiz şeyler üzerinde çalışıyoruz." cümlelerini söyledi.
 
Fumito Ueda 'yeni şartlar' derken PlayStation 4'ü kastetmiş olsa gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler