The Last Guardian - GameStop Expo 2016 Fragmanı

15.09.2016 03:07 Gazali Çetinkaya

 
 
   Güncelleme : Oyun için uzun oynanış videoları da paylaşıldı. Ona da buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   PlayStation 2 döneminde Shadow of the Colossus ve Ico gibi başarılı yapımları bizlere sunan stüdyonun uzun yıllardır çıkarmaya çalıştığı The Last Guardian için yeni bir fragman paylaşıldı. 
 
   Sony Interactive Entertainment tarafından Anaheim, California'daki GameStop Expo'da paylaşılan bu bir dakika civarındaki videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   The Last Guardian, geçtiğimiz günlerde aldığı erteleme ile 7 Aralık 2016 tarihinde Avrupa bölgesinde PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapacak. Yapımın daha önce belirtilen çıkış tarihi 25 Ekim'di. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 1 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 3 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 3 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler