The Last Guardian'ın 1.03 Yaması da Performans Sorunlarını Çözmüyor

04.01.2017 16:30 Gazali Çetinkaya

 
   Çıkış yaptığında frame rate konusunda sıkıntılı olan The Last Guardian için geçtiğimiz günlerde 1.03 yaması yayınlandı. Peki yeni yayınlanan bu yama performansı düzeltiyor mu diye soracak olursanız, hayır düzeltmiyor.
 
   Eurogamer'ın teknik analiz kısmı DigitalFoundry The Last Guardian'ın ilk gün yaması ile 1.03 yamasını karşılaştırdı ve sonuç neredeyse aynı. Standart PlayStation 4'te oyun 20-30fps arası çalışmaya devam ediyor. PlayStation 4 Pro'nun 4K modu da sabit 30'u tutturamıyor.
 
   Paylaşılan videodan detaylara ulaşabilirsiniz. Videoda DigitalFoundry, PlayStation 4 Pro'nun 1080p modunu karşılaştırmadı çünkü en azından oyun çıkış yaptığı ilk günden beri PlayStation 4 Pro 1080p modunda sabit 30fps çalışıyor. Ek olarak kamera sorunlarının bu yama ile biraz daha iyi hale geldiği belirtilmiş.
 
   PlayStation 4'e özel olarak sunulan The Last Guardian, 7 Aralık tarihinde Avrupa bölgesi için çıkış yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler