The Last Guardian'ın Grafikleri Olumlu ya da Olumsuz Yönde Değişti mi?

20.09.2016 03:45 Gazali Çetinkaya

   Özellikle Shadow of the Colossus ve Ico gibi yapımları seven kişilerin merakla beklediği The Last Guardian için yeni bir video paylaşıldı. Bu videoda da oyunun E3 2015 ve Tokyo Game Show 2016 esnasında paylaşılan oynanış görüntüleri karşılaştırıldı.
   
   Cycu1 adlı YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan videoya aşağıdan ulaşarak oyunun grafiklerinin 2015 ve 2016 yıllarındaki farkına göz atabilirsiniz. Ayrıca sizce oyunun grafiklerinde bir gelişme mi yoksa bir düşüş mü olduğunu belirtmeyi de unutmayın. İyi seyirler. 
 
 
 

 
   Geçtiğimiz hafta gelen duyuruyla birlikte Shuhei Yoshida, PlayStation Blog üzerinden The Last Guardian'ın ertelendiğini açıklamıştı. Daha öncesinde 25 Ekim olarak belirtilen tarih yeni açıklamayla birlikte 7 Aralık 2016 tarihine ertelendi.
 
   Oyun PlayStation 4 için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler