The Last Story'nin İlk Oyuniçi Görüntüleri

27.04.2010 11:56 Alkan Adakaner

 
     Final Fantasy'nin babası olarak görülen Hironobu Sakaguchi'nin Nintendo Wii'ye özel olarak hazırladığı yeni RPG oyunu The Last Story'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı.
 
    Famitsu dergisinden taranan bu görüntülerde oyunun çizimlerinin gerçekçiliği dikkat çekiyor. Karanlık bir dünyaya hakim olacak gibi görünen oyun Square Enix'in unutulmaz RPG oyunlarından Vagrant Story'i hatırlatıyor.
 
    The Last Story, klasik J-RPG mi yoksa aksiyon-rpg mi olacak şu an için belli değil, fakat ilk ekran görüntülerinden sonra oyunun videosu da kısa bir süre sonra ortaya çıkacaktır. Biz de sorumuzun yanıtını alabileceğiz.
 
    Dergi taramaları düşük kalitede olsa da oyunun dünyası ile ilgili az-çok bilgi veriyor. Taramaları  üstlerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Dk önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 26 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler