The Last of Us Part II Yeni Ekran Görüntüleri

02.04.2020 21:51 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'den 14 adet yeni ekran görüntüsü paylaştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The Last of Us Part II çıkış tarihi ertelendi. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.
 
Oyun hakkında:
 

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
 
Karmaşık ve duygusal bir hikaye
Ellie'nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine şahit olun. Ellie'nin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.
 
Güzel ama tehlikeli bir dünya
Ellie'ye yolculuğunda Jackson'ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle'ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik edin. Hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlar ile daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşin. Naughty Dog motorunun yeni sürümünün hayat verdiği bu oyunda, ölümcül karakterleri ve dünyayı hiç olmadığı kadar gerçekçi ve yüksek ayrıntılı bir şekilde görün.
 
Gerilim ve çaresizlik dolu hayatta kalma odaklı aksiyon oyunu
Yeni ve gelişmiş oyun sistemleri, Ellie'nin bu tehlikeli ölüm kalım macerasını daha da zorlaştırıyor. Çok yoğun yakın dövüş, akıcı hareketler ve dinamik gizlilik mekanikleri gibi gelişmiş özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedin. Çeşitli silahlar, inşa ekipmanları, beceriler ve güncellemeler sayesinde Ellie'nin yeteneklerini kendi oyun tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 8 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 28 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler