The Last of Us Part I Steam'de Zamlandı! Yüzde 80'den Fazla Fiyat Artışı!

26.07.2023 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak Naughty Dog tarafından Playstation konsollarında sunulan The Last of Us geldiğimiz noktada PC platformunda da yer buluyor. The Last of Us Part I ile PC oyunculara sunulan oyun ilk etapta 599 TL'den satışta yer alıyordu. Ancak şimdi fiyatı yüzde 80'den fazla artış gösterdi.
 
The Last of Us Part I'in fiyatı büyük oranda arttı
 
 
 
Standart fiyatını 599 TL'den aldığımız oyun şu anda Steam'de 1.099 TL'den satışta bulunuyor. Aynı zamanda Deluxe sürüm ise 1.299 TL'den karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra diğer bir PS oyunu Ratchet & Clank da bu zamlardan nasibi aldı ve 599 TL'den 1.099 TL'ye ulaştı.
 
Dün yaptığımız Eldern Ring haberiyle beraber 699 TL'den satılan oyunun yüzde 40'tan fazla zam alarak 999 TL'ye ulaştığını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise yeni zamlar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Mevcut durum sadece bunlarla sınırlı kalmayacak diğer oyunlara da yakında büyük oranda zamlar bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us™ Part I Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: macera Çıkış Tarihi: 3 Mart 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler