The Last of Us dizisinin üçüncü sezonu olacağı belirtildi

13.03.2023 20:21 Mehmet Tandoğan

 
 
HBO iş birliği kapsamında TV dizisine uyarlanan The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckmann, GQ dergisine verdiği bir röportajda dizinin üçüncü sezonunun da olacağını öne sürdü. İlk etapta iki sezonluk bir maceranın kurgulandığı belirtilen dizi için üçüncü sezon planları da gün yüzüne çıkıyor.
 
Neil Druckmann, üçüncü sezona yeşil ışık yakıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere The Last of Us serisinin iki oyunu bulunuyor: The Last of Us Part I ve Part II. İlk sezon ilk oyunu ikinci sezon ise ikinci oyunu baz alıyor. Ancak planlar değişikliğe uğruyor gibi gözüküyor. Dizinin (aynı zamanda oyunun) yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Neil Druckmann, GQ dergisiyle bir röportaj yaptı ve bu röportajda çeşitli sorulara yanıt verdi.
 
Röportaj kapsamında Druckmann'a "gelecek sezon, ikinci oyunun tamamını mı bizlere sunacak" sorusu soruldu, Druckmann ise ikinci oyunun uyarlamasının bir sezondan daha fazla süreceğini belirtti.
 
Büyük başarılara imza atan ve izlenme rekorları kıran dizi ülkemizde BluTV platformundan sunuluyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler