The Last of Us'dan Yeni Detaylar Yayınlandı

Ellie
16.12.2011 17:40 Samet Konuksal


     The Last of Us duyurulduğundan bugüne kadar PS3 kullanıcıları araştırmalarına devam ediyor. Naughty Dog'un yeni yapımı The Last of Us adına yeni ayrıntılar, İspanya kökenli oyun sitesi Vandal.net'den geldi.
 
     Vandal.net'de belirtilenlere göre The Last of Us'ın hikaye modunda sadece Joel'i kontrol edeceğiz. Yayınlanan detaylara göre Joel, hayatta kalma mücadelesi boyunca Ellie'a öğretmenlik yapacak. Örneğin, bir sinematikte Joel, Ellie'a silah kullanmayı öğretiyormuş.
 
     Bu bilgilerin yanı sıra yayınlanan detaylara göre The Last of Us'ın yayınlanan ilk videosu, oyunun kendisinde yer almayabilir. Joel ile Ellie'in arasındaki ilişkiye odaklanacak olan Last of Us'daki yüz ve hareket animasyonları adına özel bir teknoloji kullanılacak.
 
     Kahramanlarımız arasındaki ilişkinin ne hakkında olacağını bilmediğimiz Last of Us'daki enfeksiyona uğramış insanların da, kahramanlarımızın da tek amacı doğayı ellerinden kaybetmemek.
 
     Sitedeki haberde belirtilene göre yapımcı ekip gerçekçiliği ve dramatikliği arttırmak için sinematiklerde "Children of Men" filmine benzer bir yakın kamera sistemi kullanacak. Son olarak haberde Uncharted serisinin Last of Us'a göre daha çizgisel bir sunumda olduğu(scripte bağlı) yazılırken, Last of Us'da keşfedilecek çok fazla yerin olduğu da belirtilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 8 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler