The Last of Us'ın Baş Sanatçısı Nate Wells, Naughty Dog'tan Ayrıldı

20.04.2014 18:47 Samet Konuksal


    Daha önce Thief ve System Shock gibi serilere sanatını aktarmış isim Nate Wells, son durağı Naughty Dog'tan ayrılmış görünüyor. En son BioShock: Infinite'in sanat yönetmenliğini yaptıktan sonra The Last of Us adına Naughty Dog'a geçiş yapan Nate Wells, Twitter üzerinden firmadan ayrıldığını açıkladı.
 
    Gelen haberlere göre Wells'in yeni durağı, bağımsız yapımcı Giant Sparrow olacak. Giant Sparrow, ilk oyunu The Unfinished Swan ile birlikte oyunları sanata yaklaştıran bir proje ortaya koymuştu.
 
    Merak edenler için şunu da açıklayalım, 'Sanat Yönetmeni' veya 'Baş Sanatçı' dediğimiz kişiler ne yapar? Oyunun dünyasındaki görsel yaratıcılık bu kişilerin elinden çıkar. Yani BioShock Infinite'de gördüğümüz o dünya, The Last of Us'ın görsel atmosferi Nate Wells ve diğer sanatçıların bulunduğu ekibin ellerinden doğma. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler