The Lord of the Rings: Gollum Stüdyosu Daedalic Oyun Geliştirmeyi Bıraktı!

02.07.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Kötü bir şekilde çıkış yapan ve oyuncular tarafından sevilmeyen The Lord of the Rings: Gollum geliştiricisi Daedalic Entertainment oyun geliştirmeyi bıraktığını açıkladı. Bu kapsamda ekip oyun geliştirmeyi bırakarak yayıncılık tarafına daha fazla odaklanmayı hedefliyor.
 
Daedalic ekibi yeni bir dönüm noktasında
 
 
 
State of Mind, Deponia ve daha fazla oyunla beraber karşımıza çıkan Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum ile beraber büyük bir düşüş yaşadı. Oyuncular, oyunun oldukça yetersiz olduğunu belirtti ve hayranlar memnuniyetsizliğini dile getirdi. Gollum oyunundan sonra yeni bir The Lord of the Rings oyununa kollarını sıvayacağını söyleyen ekip bu kararından an itibarıyla vazgeçti.
 
Daedalic Entertainment stüdyosunda şu anda 90'dan fazla çalışan bulunuyor. Geliştirme tarafının durmasıyla beraber 25 kişinin bu durumdan etkileneceği bildiriliyor. Bir şirket temsilcisi GamesWirtschaft'a yaptığı açıklamada durum hakkında şunları söylüyor: "Ekibimizin her bir üyesine ayrı ayrı değer veriyoruz ve bu geçişin olabildiğince sorunsuz olması için çabalıyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızı yeni fırsatlar bulma konusunda destekleyeceğiz.”
 
Öte yandan şu anda Deponia serisinin yeni oyunu Surviving Deponia, harici bir ekip olan AtomicTorch Studio tarafından geliştiriliyor. Bu nedenle bu durumdan etkilenmiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler