The Lord of the Rings: Gollum için Yayınlanan Özür Mesajı ChatGPT'ye Yazdırılmış

09.10.2023 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Mayıs ayı içerisinde Daedalic Entertainment tarafından yayınlanan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan habere göre oyunun kötü olmasından dolayı yayınlanan özür mesajı ChatGPT'ye yani yapay zekaya yazdırılmış.
 
Birçok noktada eleştiri konusu oldu
 
 
 
The Lord of the Rings: Gollum gerek yapısından gerekse animasyonlarından dolayı sert eleştirilerin odağında kalan bir yapım oldu. Şu anda Gollum, Metacritic'te yılın en düşük puan alan oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu da oyunun ne kadar kötü olduğunu bizlere gösteriyor.
 
Oyun kötü çıkışıyla beraber her platformda eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu durum sonrasında geliştirici ekip bir özür mesajı yayınlamak durumunda kaldı. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre bu mesaj ChatGPT'ye yazdırıldı.
 
Bu durumun ortaya çıkmasıyla beraber de oyuncular, geliştirici ekibin ne kadar oyuncuları önemsediği konusuna atıfta bulundu. Genel anlamda her şeyin özen gösterilmeden yapıldığı belirtildi.
 
Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler