The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınlandı

26.04.2023 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA ve Daedalic Entertainment, The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınladı. Bu fragmanla beraber geliştirici ekip oyunda ışın izlemeli yansımaların ve gölgelerin yer alacağını belirtti. Bu desteklerle beraber oyundan daha üst düzey bir deneyim elde edilmesi hedefleniyor.
 
Oyun NVIDIA DLSS 3 Frame Generation desteğini de içerecek
 
 
 
NVIDIA DLSS 3 Frame Generation'ı desteğini de bünyesinde barındıracak olan The Lord of the Rings: Gollum'un  geçtiğimiz günlerde sistem gereksinimlerini açıklandı. Bu sistem gereksinimleriyle beraber birçok oyuncu oyunun tam olarak optimize edilmediğini ve çıkışıyla beraber sorunların olacağını belirtti.
 
Son zamanlarda yeni oyunlar birçok sorunla beraber karşımıza çıkıyor ve bu sorunların yeni güncellemelerle beraber düzeltilmesini bekliyoruz. Umuyoruz ki artık bu oyunda ve yeni çıkış yapacak oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarız.
 
Gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum, 25 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Lord of the Rings: Gollum fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of The Rings: Gollum Platformlar: PC Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 16 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 31 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler