The Lords of the Fallen için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

09.12.2022 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından oyunculara sunulacak souls-like aksiyon rol yapma oyunun The Lords of the Fallen için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni oynanış fragmanı içerisinde oyun içerisinde çeşitli ortamlar, manzaralar, zindanlar, ara sinematikler, dövüş sekansları, karakter animasyonları ve daha fazlası yer alıyor.
 
The Lords of the Fallen, 2023'te geliyor
 
 
 
The Lords of the Fallen kasvetli ve karanlık bir fantezi dünyasında geçen rol yapma aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunda efsanevi bir Kara Şövalye olarak kötücül tanrı Adyr'i alt etmek için büyük bir mücadeleye atılacağız. 
 
Oyun içerisinde iç içe geçmiş dünyalar, kendi efsanemizi yaratacağımız bir macera, hızlı, zorlu, akıcı bir taktik mücadele sistemi, çevrimiçi çok oyunculu mod, öldükten sonra başka bir alemde dirilme ve daha fazlası yer alacak.
 
The Lords of the Fallen, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler