The Order 1886 PS4'teki İlk Naughty Dog Oyunu

30.01.2014 11:06 Alkan Adakaner


     Playstation 4'ün en çok merak edilen oyunlarından biri de hiç kuşkusuz Ready at Dawn ve Santa Monica Studios tarafından geliştirilen The Order 1886 diyebiliriz. Bu oyun özellikle grafikleriyle kendinden söz ettiriyor.
 
    Söylenenlere göre The Order 1886'nın teknik yönden çok güçlü bir oyun olmasından dolayı Sony yetkilileri "PS4'teki ilk Naughty Dog oyunumuz" şakasını yapıyorlarmış. Aslında Naughty Dog'un bu proje ile hiç birilgisi yok.
 
    Playstation 3 kullananlar Naughty Dog'un konsolun gücünü ne kadar başarılı bir şekilde kullandığını ve grafiksel konuda oyuncuları kendine hayran bıraktığını bilirler. Naughty Dog adı artık en üst düzey oyunlar için kullanılmaya başlanmış. Umarız The Order 1886 da Naughty Dog oyunlarının kalitesinde karşımıza çıkar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler