The Order: 1886'nın Collector's Edition Paketinin Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

04.02.2015 02:58 Tayfun Kumaş

 
    Bu ay piyasadaki yerini alacak olan The Order: 1886'nın Collector's Edition sürümüne ait kutu açılış videosu yayınlandı. PlayStation Blog Editörlerinden Sid Shuman'ın hazırladığı video ile kutu içerisinde yer alan ürünleri görüyoruz.

    Oyunun Collector's Edition paketinde, Collectable Steelbook yani metal kutu yer alıyor. Bu kutuda özellikle oyunun diski yer almakta. Bunun yanı sıra Knight's Arsenal DLC paketinin, iki adet özel üniforma ve silah bulunan DLC kodları yer alıyor. Oyunun Soundtrack ve pakete özel bonus şarkının yer aldığı disk ile daha önce yayınlanmamış olan sahne arkası görüntüler de bu kutu içerisinde yer almakta. Ayrıca Coat of Arms adlı Stickers'lar da bu metal kutunun içerisinde. Collector's Edition'ın en önemli ürünü olan 7 inçlik Galahad Under Fire adlı figür de bu paketin içerisinde. Pakette yer alan ürünlerin görseline ve kutu açılış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz. Paketin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Yine de paketin ön sipariş sayfasına buradan bakabilirsiniz. Paket 79.99 dolara satışa sunuldu. Paketi Gamestop'tan satın alan kullanıcılara ise özel olarak Knight's Endurance Pack DLC'si hediye edilecek.

     The Order 1886, 20 Şubat'ta PlayStation 4 için özel olarak piyadaki yerini alacak. Oyun Türkiye'de, Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak. Sizi video ile başbaşa bırakmadan önce oyunun bu paketinde Türkçe altyazı desteğinin olmama ihtimalini de hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler