The Order: 1886'nın Londra'sında Ayrıntılar

22.08.2013 12:54 Alkan Adakaner


     Ready at Dawn Studios tarafından geliştirilen The Order: 1886'nın yeni ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Geliştiriciler bu defa oyunumuzun geçeceği ana şehir Londra hakkında bazı açıklamalarda bulundular.
 
     Oyunumuz İngiltere'deki Victoria devrinin alternatif bir tarihini anlatıyor. Londra şehri tarih ile gelişmiş teknolojinin bir araya geldiği bir şekilde hayal ediliyormuş. Oyun her ne kadar 1800'lü yıllarda geçse de gaz lambalarının yerini elektrik lambaları almış. Ready at Dawn her ne kadar gerçekçi bir çevre yaratmak istese de gerçek mekanlar üzerinde bazı oynamalar da yapmış.
 
     Ayrıca bir kısmı yer altında olan ve gerçek yaşamdakinden çok daha gelişmiş bir metro ağıyla karşılaşacağımız söyleniyor. Geliştiriciler sokaklara trafik ışıkları koyarak Times meydanına benzer bir şeyler yaratmak istemişler.
 
    Şehrin silüeti  bize Big Ben, St. Paul ve the Tower Bridge gibi yapıları görme fırsatı verse de gözetleme kuleleri gibi mekanlarla da karşılaşacağız ve bu kulelerden şehrin kontrolü sağlanıyor. Ayrıca Sentinels adında zeplinli birlikleri ile de karşılaşacakmışız.
 
     Endüstri devriminin insanlığa çok daha gelişmiş bir teknoloji sunması sonrası meydana gelen The Order 1886'nın dünyasında silahlarımız elektrik saçıp, alev püskürtebilecek, ama aynı zamanda klasik barutlu silahlarla da karşılaşacağız. 2014 yılında Playstation 4'e özel olarak piyasaya çıkacak oyun çok sayıda oyuncunun dikkatiniçekmeyi başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler