The Order'ın İlk İnceleme Notları Gelmeye Başladı

19.02.2015 15:13 Samet Konuksal


    Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından The Order: 1886, çıkışından önce büyük tartışmalara ev sahipliği yaptı. Senaryo uzunluğundan dolayı eleştirilen oyun için ilk inceleme notları gelmeye başladı.
 
    İncelemelere şöyle bir baktığımızda beklenenden düşük puanları gördüğümüzü söyleyebiliriz. Önemli sitelerden IGN oyuna 6.5 verirken, The Order'ın görsel açıdan harika bir sunuma, fantastik bir atmosfere ve içine çeken bir evrene sahip olmasına rağmen oynanış açısından oyuncuyu özgür bırakmamasından ve çok fazla QTE bölümünün bulunduğundan yakınmış. Öte yandan oyuna 6 puan veren VideoGamer da yine aynı şeylerden bahsederken The Order'ın hikayesinin ağır işlediğinden şikayetçi olmuş.
 
    İncelemelerde puanlama sistemini bırakan Eurogamer ise oyunun 7 saatte bittiğinden bahsederken, yine görsel açıdan şahane bir iş ortaya konmasına rağmen oynanış açısından tatmin edici bir yapı bulunamadığına değinmiş. Eurogamer yazarları oyunu, "Bir facia değil, ancak iyi bir oyun da değil." olarak tanımlıyor. İncelemelerindeki puanlama kısmında direkt olarak 'Bu oyunu satın almalı mıyım?' sorusuna cevap veren Kotaku ise The Order'a 'Hayır' cevabını vermiş. İncelemeyi yapan kişi ise oyunun kendini tekrar ettiğinden, hikayenin sorunlarından bahsetmiş. Kotaku'nun The Order tanımı ise, "Eğlencesi olmayan bir oyun parçası." olmuş.
 
    Ambargonun kalkışının ardından The Order'ın ilk inceleme notları şu şekilde listeleniyor,
 
Forbes - 6.5
IGN - 6.5
VideoGamer - 6
Gamespot - 5
Polygon - 5.5
Jimquisition - 6.5
Giant Bomb - 2/5
Destructoid - 6
Game Informer - 7.75

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 141 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 6 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 8 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 9 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler