The Outer Worlds için Yeni Oynanış Görüntüleri ve Detaylar

12.02.2019 19:09 Gazali Çetinkaya

 
Game Informer, Obsidian Entertainment'ın tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds için savaş sistemine odaklanan yeni oynanış görüntüleri ve oyundan yeni detaylar paylaştı.
 
İlk olarak, The Outer Worlds TTD (Tactical Time Dilation) adlı bir sistem içerecek. Fallout'taki VATS sistemine benzer olan TTD aksiyon esnasında zamanı yavaşlatabilmenizi sağlayacak ve bu şekilde düşmanın istediğiniz bölgesine kolaylıkla nişan alabileceksiniz.

İkinci bir detay ise oyunda size eşlik edecek eşsiz karakterler olacak. Bu yoldaşlar savaş esnasında ön plana çıkacak: emir verilebilecek, kendi özel yeteneklerine sahip olacaklar ve savaş becerilerini "lider" karakterlere ödünç verebilecekler. Yoldaşlara ayrıca bu yeteneklerin çalışma şeklini farklı yollarla değiştirecek perk'ler atanabilecek.
 
The Outer Worlds PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2019'da çıkacak.

Oynanış görüntülerine ve daha fazla detaya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler