The Outer Worlds'ün Gelecekteki Oyunlarının Yayıncılığını Microsoft Üstlenecek

24.05.2021 09:56 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, The Outer Worlds'ün gelecekteki oyunlarının yayıncılık haklarını devraldı.
 
Obsidian Entertainment'ın geliştirdiği birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds Ekim 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Take-Two Interactive bünyesinde bulunan Private Division yayıncılığı altında piyasaya sunuldu ve 3 milyondan fazla satmayı başardı.
 
Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, The Outer Worlds'ü uzun vadeli bir seri olarak gördüklerini ve The Outer Worlds markasına kendilerini adadıklarını belirtmesine rağmen Private Division sözcüsü, The Outer Worlds'ün gelecek oyunlarına dahil olmayacaklarını ve direksiyonun Microsoft ile Obsidian Entertainment'ta olacağını açıkladı.
 
Private Division sözcüsü, The Outer Worlds'ün Murder on Eridanos indirilebilir içeriğinin Switch versiyonu dahil olmak üzere ilk oyunu desteklemeye devam edeceklerini ve Microsoft ile Obsidian Entertainment'in ileride seriyi nereye taşıyacaklarını görmek için heyecanlı olduklarını ifade etti. 
 
Microsoft, 2018'de Obsidian Entertainment'ı satın almıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Outer Worlds Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Private Division Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler