The Suicide Squad'ın Filmdeki Düşmanı "Starro The Conqueror" Olabilir

28.08.2020 11:27 Özgür Eroğlu

 
DC evreninin bir parçası olan The Suicide Squad filmi ile ilgili ortaya yeni bir teori atıldı.
 
Geçtiğimiz hafta düzenlenen DC FanDome etkinliğinde filmin kamera arkası görüntülerinin olduğu bir video paylaşıldı. Bu görüntülerde filmin kötüsünün arka planda gözüktüğü söyleniyor.
 
Şu ana kadar filmin kötüsünün kim olduğu saklamıştı ve açıklanan tüm oyuncuların da rolü açıklandı. Aşağıda bulabileceğiniz fotoğrafın arka planında deniz yıldızı gibi bir şey duruyor. Teoriye göre o Starro The Conqueror.
 
Starro The Conqueror, ilk kez 1960'da gözüken ve Justice League'in ilk düşmanı unvanına sahip birisi. yaratıcıları Gardner Fox ve Mike Sekowsky. 
 
The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío ve Juan Diego Botto bulunuyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler