The Suicide Squad'ın Fragmanı Gecikecek, Filmin Vizyon Tarihi Ertelenmeyecek

13.04.2020 12:45 Özgür Eroğlu

 
İlk Suicide Squad filminin yönetmeni olan James Gunn, devam filmi hakkında konuştu. Koronavirüs sebebiyle yakın zamandaki filmlerin ertelendiği gibi, stüdyoların değişen takvimleri sebebiyle ilerideki filmler de erteleniyor. 
 
Bir izleyicinin James Gunn'a Twitter üzerinden sorduğu bir soru üzerine James Gunn da film ile ilgili bir açıklamada bulundu. Filmin çekimleri salgının etkisi artmadan önce bitmiş, bu yüzden salgının daha fazla uzamadığı durumda filmin ertelenmeyeceğini açıkladı. Ancak salgın, film üzerinde çalışmayı yavaşlattığı için, filmin ilk fragmanı, posteri veya görselleri gibi şeylerin gecikebileceğini söyledi.
 
İkinci filmin 6 Ağustos 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. İlk film 2016 yılında vizyona girmişti ve oldukça fazla olumsuz eleştiri almıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 42 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler