The Walking Dead 10. Sezonun Son Bölümü Ertelendi

25.03.2020 11:20 Özgür Eroğlu

 
Zombi temalı popüler dizi The Walking Dead hayranları için üzücü bir haber paylaşıldı. Şu anda devam eden dizinin 10. sezonu, beklenen tarihte final yapamayacak. Sebep ise Koronavirüs salgını.
 
16 bölümden oluşan 10. sezonun en son 22 Mart'ta 13. bölümü yayınlandı. Dizinin 16. bölümü, yani finalinin de 12 Nisan'da yayınlanması bekleniyordu. Ancak Koronavirüs salgını sebebiyle son bölüm ertelendi. Salgın, son bölümün kurgu gibi "yapım sonrası" işlerini bitirmenin imkansız olmasına yol açmış.
 
Dizi şimdilik 5 Nisan'da 15. bölümü ile final yapacak. Gerçek final bölümü ise bu yıl içerisinde özel bir bölüm olarak yayınlanacak.
 
Geçtiğimiz günlerde de The Walking Dead evreninde geçen bir başka dizi Walking Dead: World Beyond da ertelenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 12 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 39 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler