The Walking Dead: Season 3'ten Yeni Ekran Görüntüleri ve Birkaç Detay Paylaşıldı

22.07.2016 09:29 Gazali Çetinkaya

 
   Halihazırda Batman oyunu için de çalışan The Walking Dead'in geliştiricisi Telltale Games, San Diego Comic-Con esnasında 3. sezona dair birkaç ekran görüntüsü ve oyuna dair ufak detaylar paylaştı.
   
   Verilen bilgiye göre 3. sezonda oynanabilir iki karakter bulunacak. Bunlardan birisi tabii ki biraz büyümüş olarak gelen Clementine ve diğeri de Javier adındaki karakter olacak. Bu iki karakteri ise aynı zaman çerçevesinde kontrol edemeyeceğiz.
 
   Telltale ayrıca bu sezonla birlikte yeni oyuncuları oyundan uzaklaştırmak istemedikleri için 3.sezon içerisinde Clementine'nın önceki hikayelerini değinileceğini söyleyerek yeni gelenlerin de oyuna adapte olabileceğini belirtti.
 
   The Walking Dead Season 3'ün net bir çıkış tarihi bulunmasa da oyunun bu kış çıkması bekleniyor. PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC ve mobil cihazlara gelecek oyun için paylaşılan 3 adet ekran görüntüsüne hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler