The Walking Dead Sosyal Oyunu Yolda

Facebook'da zombi kıyameti başlıyor!
09.03.2012 18:50 Talha Aynacı


   Telltale Games'in üzerinde çalıştığı macera türü The Walking Dead oyunu dışında sosyal ağ tabanlı yeni bir uyarlamanın geleceği duyuruldu. Nisan ayında çıkış yapacak olan oyun, sosyal ağ oyunculuğunda her türden oyuncuya hitap edecek bir yapıya sahip olacak.
 
   The Walking Dead Social Game'de amacımız... zombilerin sebep olduğu kıyamet sonrası bir dünyada arkadaşlarımızla birlikte hayatta kalmak. Bunun için bol bol keşfe çıkacak, hayatınız için gerekli olan kaynakları bulmaya çalışacak ve tıpkı dizide olduğu gibi kampta geçen bir yaşam tarzı işlenecek. Oyun, oynayan her bir oyuncu için bambaşka bir macera vadediyor.
 
   Yapımcı Eyes Wide Game'in CEO'su Stephen Griffin oyun hakkında şu açıklamayı yaptı:
 
"The Walking Dead Social Game -sosyal oyunculuk kavramını ele alırsak-  yeni nesil bir oyun olarak duracak. Dizideki havayı yansıtmak için AMC ile ortak çalışıyoruz ve derin bir oynanabilirlik, bolca dram ve her türden oyuncunun ilgisini çeken bir sunmayı amaçlıyoruz. Şayet hardcore bir oyuncuysanız, sosyal bir oyundan bekleyebileceğiniz tüm deneyimleri burada bulabilirsiniz."
 
Merak edenler için Facebook sayfası: AMC The Walking Derad Social Game

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler