The Walking Dead: World Beyond ve The Walking Dead'in 10. Sezon Final Bölümü Yayınlandı

05.10.2020 22:32 Özgür Eroğlu

 
The Walking Dead evreninde geçecek olan üçüncü dizi The Walking Dead: World Beyond ve The Walking Dead'in 10. Sezon final bölümü yayınlandı.
 
The Walking Dead evreninde geçen yeni dizi olan The Walking Dead: World Beyond ilk sezonu ile iki sezonluk yayın hayatına başladı. Dizi salgının başlamasından 10 yıl sonrasında Nebraska'da geçecek ve salgın sonrasında büyüyen ilk nesli anlatacak. Toplamda iki sezondan oluşacak dizi ve her sezon 10 bölüm sürecek.
 
Ayrıca The Walking Dead evreninin ana dizisi olan The Walking Dead'in de 10. sezon final bölümü yayınlandı. Bu bölüm salgın sebebiyle birkaç ay ertelenmişti. Bu bölümden sonra 11. sezona yani final sezonuna hazırlık için altı bölüm daha yayınlanacak, ancak ara bölümler gibi olacak. Bu altı bölüm 2021'in ilk aylarında yayınlanacak, eğer salgın sebebiyle bir gecikme olmazsa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler