The Witcher 3 HD Reworked projesi için karşılaştırma videosu yayınlandı

06.05.2023 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi Halk Hogan PL, The Witcher 3'ün Yeni Nesil sürümü için yakında çıkacak olan HD Reworked Project Modu için yeni bir ön izleme videosu yayınladı. Bu video içerisinde oyunda yer alan dokuların nasıl değiştiğini ve nasıl daha iyi bir görünüme kavuştuğunu karşılaştırmalı olarak görebiliyoruz.
 
Yeni nesil sürüme fan yapımı HD mod geliyor
 
 
 
HD Reworked Project modu, The Witcher 3 oyuncularının sahip olması gereken HD doku paketlerinden biri. The Witcher 3'ün Next-Gen (yeni nesil) sürümü, elden geçirilmiş / düzenlenmiş dokuların çoğunu içerirken yeni mod bu dokuları daha iyi bir konuma getirmeyi hedefliyor. Yani bu çalışmaya modun modu diyebiliriz.
 
Öte yandan şu anda geliştirilme aşamasında olan HD Reworked Project modunun ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir detay yok. Çıkış tarihi verilirse konuyu tekrardan gündeme alır ve değerlendirebiliriz. Şimdilik aşağıdaki karşılaştırma videosuna bakabilir ve gelecek olan modun nasıl bir yapıyı bizlere sunacağını görebiliriz.
 
The Witcher 3 HD Reworked modu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler