The Witcher 3: Wild Hunt PS4 için Onaylandı

The Witcher 3'ün ilk oyun içi görselleri harika
21.02.2013 13:11 Alkan Adakaner


      Daha önce PC ve yeni nesil konsollar için duyurulan The Witcher 3: Wild Hunt resmi olarak Playstation 4 platformuna duyuruldu. Yetkililer PS4'ün geliştirici kitine erkenden ulaştıklarını ve oyunu bu konsol için geliştirmeye başladıklarını söylediler.
 
    Playstation 4'ün yepyeni donanımının kendilerine harika şeyler yaratmaları için mükemmel imkanlar sunduğunu söyleyen yetkililer, REDengine 3 ile Playstation 4'ün gücünü en iyi şekilde kullanacaklarını söylüyorlar.
 
    Eminiz The Witcher 3: Wild Hunt, Playstation 4'e harika görünecektir. Zaten CD Projekt grafiksel yönden başarılı işler çıkartan bir geliştirici. Tabi şu an için PS4 sürümüne yönelik detaylara girilmedi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler